Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én kis családomról bővebben Wink

Az én kis családom sem egyszerű. Előszőr is hadd mutassam be a kis srácokat.

Bálint: 2005-ben született a szűz jegyében. Mélyreható tekintete, mélyről jövő bölcsességről árulkodik. Bárhol jelenik is meg, mindig a középpontba kerül. Első percekben csendes megfigyelő, majd lassan felengedve jelenlétével kitölti a teret. Néha mikor beteg, válogat a kezelések között és csak azt engedi ami akkor épp használ neki. Időnként megmutatja, hogy Ő is tud kezelni. Még nem igazán érdekli a tudása de hagyom, hagy döntse el hogy neki mi a jó.

Marcell: 2004-es születésű a Bika havában. Jellemző rá a harcos szellem. Állandó küzdelemben áll saját magával és a körülötte levő dolgokkal. Nyílt és ki nem állhatja ha becsapják. Számonkéri, ha valami nem úgy van ahogy azt megigérték. Ha van valamilyen mozdulat amit nem ismer, azt addig gyakorolja míg tökélyre nem viszi.A Szív harcosa! Ha valamilyen oknál fogva változás éri, nagyon megviseli. Örök próbálkozó. Ha van kedve, akkor tudatosan gyógyít.

Daniella: 1998-ban a nyilas jegyében született. Inkább az eszével próbál érvényesülni. Gyors logikája ebben nagy segítséget nyújt. Érdeklik az új dolgok és lazán ismerkedik. Sajnos mivel Ő a legidősebb így általa tanulunk a nevelési módokat. Erős irányítást és sok szeretet igényel, amiért nagyon hálás tud lenni. Nyílt szívű gyermek. A csalódásokat először tragédiaként éli meg, majd egyfajta közöny váltja fel. Vannak dolgok amiket gyorsan felad, de van amit soha sem rakna le. Kért tőlem egy-két technikát amit meg is kapott. Ennek az lett a következménye, hogy a kicsik hozzá mennek kisebb sérülés esetén.

Mindhárom csemetére igen büszke vagyok. Nem csak a leírtak miatt, hanem azért is, ahogy sokszor kiállnak egymásért. Ők sem vita mentesek egymás közt, de nem lennék egy idegen gyermek helyében ha valamelyiket megbántja a másik előtt.

És nem utolsó sorban szeretett párom, asszonykám Dia:

Ő is elért bizonyos alapszinteket a gyógyászatban, de mivel nem érzi élete útjának így nem gyakorolja. Hálás vagyok neki mert segít utamon és fejlődésemben. Ezoterikus útja őt másfelé viszi. Neki köszönhetem mindhárom gyönyörű csemetémet és ezt a boldog életet amit élhetek. Sohasem fogom tudni viszonozni úgy kitartását mellettem ahogy szeretném. Nem tudom szavakba önteni mindazt amit érzek iránta.

Van egy montázsa amit, egy megrendítő eset hozott ki belőle. Ezzel az alkotásával és ezen oldallal mondok neki köszönetet!

Köszönöm és ez az oldal rólad szól. Szeretlek!