Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az aranytálca

 

Banff, Alberta, Kanada – 1997. szeptember
( Forrás: http://www.kryon.com/k_27.html )

 

 Kapcsolodó oldal:  www.kryon.hu/

 Üdvözöllek Titeket Kedveseim, Kryon VAGYOK a mágneses szolgálattól!

Ó, kedves partnerem, nagyszerű dolog ismét visszatérni ehhez az energiához, nem? Sok tanítás ered innen. Ez a Szellem szeretetének átható ereje, mely most, ebben az energiában betölti ezt a helyet Isten szeretetével.

 Nem számolunk különösebb nehézségekkel, mivel a sokan közületek készen állnak már erre. A mai esténk témája gyakorlati szempontból lesz fontos, az emberek reakcióiról és kölcsönhatásairól szól. És Kedveseim, Kryon egyik kedvenc témája… hogyan működik együtt Isten az emberekkel. Most álljunk meg egy percre, és érezzétek át azt a szeretet energiát a környezetetekben, amit Kryon hozott magával, hogy kifejezze, mennyire szeret Titeket! Ez a környezet, melyet magunkkal hoztunk, Rátok irányul, akik itt vagytok. Azokra, akik most itt ültök ezeken a székeken, szándékotokkal a változásra, készen az új információk befogadására, elfogadva, hogy ezek hasznosak lesznek számotokra. Van egy nagyszerű móka számotokra, és ez személyes mindenki számára. Mégpedig az, hogy mindenki tudja, hogy ez a hang, amit hallotok vagy olvastok, ismerős számotokra. Néhányan halljátok a partnerem hangját, vagy olvassátok a szavakat, de ÉRZITEK a Szellem energiáját, ahogy a szívetekhez beszélünk. Ez az OTTHON energiája.

Azt mondom nektek, hogy mi mindent tudunk, amit Ti tudtok… Rólatok. Egyetlen dolog van, amit nem tudunk, az, hogy mit fogtok tenni az elkövetkezendőkben. Kedveseim, ez a bolygó ezért az, ami - a szabad választás bolygója – minden az előzetes engedélyetekkel történik. Eónok után most ez a végkifejlet: itt ültök az Új Kor energiájában, és hallgatjátok, vagy olvassátok egy ember szavait, miközben közvetíti az isteni energiát – egy olyan energiát, mely kezet szorít azzal az isteni lénnyel, aki a szívetekben létezik. Hagyjuk, hogy ez a környezet beáramoljon az ülések, padsorok közé, és megtegye, amire hivatott. Nyissátok ki a szíveteket azelőtt, ami ma este a tietek lehet! Kedveseim, nem azért jöttünk, hogy információkat adjunk át Nektek! Azért jöttünk, hogy átadjuk az életeteket megváltoztató energiát.

 A kapcsolat, melyet néhányatokkal kiépítettünk, csodálatra méltó. Lehetővé tettétek számunkra, hogy eljöjjünk, és most már tudjátok, hogy mit jelent az, hogy magatok teremtitek a saját valóságotokat. Nem? Mostanra sokan közületek tudják, milyen kéz a kézben létezni a magasabb énetekkel - milyen a bennetek lakó Isteni szikra partnerének lenni - felébredni reggel úgy, hogy nem tudjátok, mi fog történni Veletek, vagy hogy hogyan jut el a bőség Hozzátok – mégis mosolyogtok, és békességet éreztek a szívetekben, mely a szeretet hangját hallatja. Ez az igazi próbatétel, igaz?

 Ismét eljöttünk Hozzátok, és elmondjuk nektek, hogy az új energia néha ellent mond a régi emberi természetnek. Néhányan belátjátok, hogy a nehézségek találkoznak, nem jó előre, hanem az utolsó lehetséges pillanatban. És Ti, akik egy kicsit is megtapasztaljátok ezt a tudást, tudjátok, milyen a MOST-ban létezni. Isten így dolgozik – a válaszok pontosan akkor érkeznek meg, amikor szükségetek van rájuk, és nem előbb. Van még kétség afelől, hogy tudjuk, ki vagytok? Minden szívhez beszélek most. Eljöttetek ide, és ültök a székeken, vagy olvassátok a szavakat, és nagy megbecsülést tanúsítotok – megbecsülést annak az entitásnak belül, akinek csodálatos színörvénye van – megbecsülés annak az arany angyalnak belül, amelynek a „szárnyai” szétterítve 27 a láb hosszúságot is meghaladják. Az energia, amelyet birtokoltok, mikor nem vagytok itt, fantasztikus! Mi tudjuk, hogy milyen a Merkabátok! Ismerjük a színeket, amelyben pompáztok. Ismerjük a spirituális származásotokat. Tudjuk, honnan származtok, és tisztelünk Titeket! Azok, aki itt vannak, most meg tudják változtatni a bolygó energiáját. Így van itt ennyi energia.

  Ha nem lenne dualitás, leleplezhetnétek a színkavalkádot és azt az energiát, mely meglepő az Univerzum számára. Mindenki, aki valaha élt ezen a bolygón most is él valamilyen formán… tudtátok ezt? Sokan, miután elmentek, gyorsan visszajönnek, mert tudják, hogy ez az az idő, amely változást hoz. Mindenki, aki nyugalmi állapotban van, néz és figyel. Van olyan energia, mely különböző forrásokból származik. Ó, minden MOST van! Minden a MOST-ról szól! A humanitás egy teljes, celluláris szinten tudja, mi ez az egész.

Nem gondoljátok, hogy ismerjük az érzéseiteket, kérdéseiteket, nyugtalanságaitokat, színlelt kiegyensúlyozatlanságotokat, problémáitokat? Ez az, amiről ma este beszélni szeretnénk, a problémák. 

Az arany szék

Egy évvel ezelőtt ugyanezen a helyen (Banff, Kanada) ültünk az energiában, és az arany székről beszéltünk. Olyan témáról beszéltünk, ami először került szóba, tekintettel az Istennel való kapcsolatra, melyet részletesen kifejtettünk, és városról városra elterjesztettünk az egész bolygón. Valóban, leírtuk és kiadtuk, de a témát ezen a helyen nyitottuk, ahol most ültük. Néhányan akkor is itt voltatatok, és tudjátok, miről beszélek. Arról beszéltünk, hogy a csodálatos arany angyal a széken ott ül a szívetekben. Legbelül van valami, amit „felsőbb én”-nek hívtok. Meséltünk Nektek arról, hogy van egy sajátos kivezető út, melyet megragadhattok, és megérdemeltek. Ösztönöztünk arra, hogy metaforikusan üljetek az arany székbe az arany angyalotok mellé, hogy meglássátok, kik vagytok valójában, és érezzétek át a szeretetet minden sejtetekkel. Kértünk arra titeket, hogy vegyétek észre, hogy elérhetővé vált a kapcsolat az Istennel ebben az Új Korban. Kértünk arra, hogy lépjetek házasságra a felsőbb énetekkel, és hogy ez még csak az első lépés.
 

Beszéltünk arról is, hogy ha ezt megteszitek, új dolgok adódnak az életetekben. A Szellem ajándékai és kincsei, melyekre szükségetek van ahhoz, hogy azok felé a dolgok felé forduljatok, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan emberek legyetek ezen a bolygón, amilyenek valójában vagytok. És ez bizony különbözik mindattól, amit a múltban tapasztaltatok. Különbözniük kell. Semmilyen régi energiájú dolog nem szolgál titeket ezen a bolygón a napról-napra való létezésetekben, amikor magasabbra emelitek a rezgésszinteteket. Tehát az emberi lény „az úton” egy új paradigmává válik, elkezd egy új iskolát, és egyik ajándékot kapja a másik után. Sokan közületek nem értik, mik ezek az ajándékok, összezavarodva ültök még, minden tiszteletben és szeretetben, ami adható, amely szándékot ad nektek, és ez a szándék az egész folyamat katalizátora! 

 

ELŐKÉSZÜLET AZ ÜZENETRE

 Egy olyan információt szeretnénk adni nektek ezen az estén, mely radikálisan különbözik az egy évvel ezelőtti arany szék történetétől. Meg szeretnénk győződni arról, hogy mindenki igényli a belső lényével való kapcsolatot, mielőtt továbbmennénk. Van egy feladatom a számotokra, ami segíteni fog a „hogyan tovább” kérdésben. Egy olyan gyakorlat, melyet a partnerem (Lee Carroll - ford. megj.) a csoportokban már használt, de élő közvetítések során még soha. Sokszor mondtuk már nektek, hogy azért vagyunk itt, hogy megmossuk a lábaitokat. A következőkben megmutatjuk a hatalmas tiszteletünket és szeretetünket, amit az emberek iránt érzünk. Ha semmi mást nem kapsz ma este, csak azt, hogy ÉREZHETED Isten szeretetét, mely átitat téged, és hogy a lábaidat megmossuk az örömkönnyeinkkel, már ez is elég, mert ez a célunk.

Vannak Kryonhoz hasonló entitások, akik hasonlóan sokat tesznek értetek. Ebben a tökéletes Isteni szeretetben elmondom nektek, hogy sokat tettem azért, hogy a mágnesen hálót beállíthassam, hogy lássam a ti nagyszerű időtöket, hogy láthassam, hogy mit csináltok itt a Földön, hogy reményt, és változásokat hozhassak a szeretet a megtapasztalásában. Engedjétek meg, hogy megmossam a lábaitokat, hogy kifejezzem a megbecsülésemet az erőfeszítéseitekért. Fogadjátok el a legnagyobb tiszteletemet!

Mindegyikőtök emberi problémák kíséretében jött el ide ma este. Mindenkinek saját forgatókönyve van, különösen azoknak, akik keresőnek tartják magukat ebben az Új Korban. Vannak felfordulások. A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. Hirtelen úgy érezheted magad, mintha kirántottak volna valami kényelmes dologból. Hirtelen megtalálhatsz olyan kiutakat, amely korábban nem volt ott: egészség, bőség, túlélés. Néhányan megtaláljátok a kiutat a családotokkal együtt – biológiailag és kozmikusan.

Íme a felkészülési gyakorlat, amit ígértem. Meglátjátok, hogyan illik abba, amit mondani szeretnék nektek. Azt kérem tőletek, hogy vizualizáljátok az előtérben lévő problémáitokat most, amint halljátok, vagy olvassátok ezeket a szavakat! Van, akinek több is van. Mennyire tisztelünk titeket ezért! Nincs nagyszerűbb annál, mint egy ember, aki azt választotta, hogy idejön erre a bolygóra vállalva a biológiai test korlátait és a felsőbb énjének eltakarását – melyet meg tud találni – hogy megtapasztalja a test törékenységét, az öregedés okozta csalódást, és a humanitás próbáját! Ezért szeretünk titeket annyira, ha még eddig nem mondtuk volna. Épp ezért érdemlitek meg, hogy megkapjátok ezt az üzenetet a felvilágosulásról, mely ebben a módszerben rejlik. És ezért érdemlitek meg azt az energiát, mely beültet tieteket az arany székbe, hogy ki tudjatok mozdulni és képesek legyetek az ajándékok befogadására.

VIZUALIZÁCIÓ

 Vizualizáljátok azt a problémát, mely leginkább jelen van most az életetekben! Vegyétek ki arról a csúnya helyről, ahol van, és tegyétek az öletekbe, mint egy pöttöm, kegyetlen állatkát, mely lehet csúnya és fekete a félelemtől. Azt szeretnénk, hogy ültessétek magatok elé, és lássátok azt élőnek és csordultig tele kétséggel, bizonytalansággal. Azért kértük ez tőletek, mert most van arra lehetőség, hogy csináljunk is vele valamit. Ezen az estén ez a csúnya dolog meg fog oldódni… vagy visszakerül a helyére, ahonnan elővettétek. Láthatjátok, hogy ezeket a dolgokat nem lehet csak úgy kidobni. Nem tűnnek el! Hozzátok TARTOZNAK. Dolgok, melyeket hordoztok magatokban. A tietek, nevekkel ellátva. Elfogadtátok őket. Tegyétek ki most az öletekbe, mint egy megoldatlan feladatot. Metaforikusan és képletesen itt fognak ülni egy olyan helyen, ahol csak ti láthatjátok őket. Ők is fogják hallani az üzenetet.

És most elmondok valamit:
Mielőtt megmutatnám ezt az új módszert, bele kell nézzünk egy történelmi forgatókönyvbe. Elmondom, mit tesznek az emberek normális esetben az olyan problémákkal, amelyek ott vannak az öletekben. Megbeszéljük a RÉGI ENERGIÁT először, mert világosan látnotok kell, hogy miben különbözik az ÚJ ettől.

Ötféleképpen bántok el a régi energia szerint az ilyen problémákkal. Nem vagytok egyedül ezekkel a gondokkal. Tisztán gondolkodó egyéniségként a problémáitok hasonlók másokéhoz. Mi teszi a problémát mégis különlegessé, amikor NEKED van vele dolgod, és nem másnak? Mert te tudod, hogyan működnek a dolgok, ki vagy te, és nem mentesít téged más dolgok alól. Nézzük, mik a régi energiájú módszerek - figyelembe véve a problémák erősségét, és hogy mennyire embert próbálók – amit a dualitás generál, ha bizonyítékra van szükségetek!

1. MENEKÜLÉS

Az első dolog, amit az ember tesz egy túl komoly, mélyreható problémával, hogy elmenekül előle. „ Ha elég messzire futok előle, nem lesz ott, amikor visszajövök” – mondják páran, és ide-oda rohangálnak. Ezt láthatjuk időről időre. A menekülés elkezdődik, és ó, rengeteg úton lehet ám szaladgálni! Vannak olyan utak, melyek lefoglalják az agyat, aztán vannak fizikai lehetőségek is… Ezek olyan folyamatok, melyekkel szándékosan figyelmen kívül hagyjátok a problémát: „ó, elmegy magától, majd elmúlik magától”. De mégis veletek marad, nem igaz? De bizony! És szép lassan egyre rosszabbá is válik. Néha gyűlik tovább, és van, amikor a menekülés energiája még nagyobbra duzzasztja. Nem tudtok elmenekülni!

A régi paradigma az volt, hogy először elmenekültök. Most azt kérdezem tőletek: lehet a dolognak spirituális természete? Miért van az, hogy a félelem és a problémák oly rémisztőek? És a válasz, Kedveseim, spirituális: mert ezeknek a dolgoknak ott az öletekben spirituális energiájuk van! Létrehozott dolgok! Bármikor történik valami, ami mindenek előtt való – és amely félelmet, aggodalmakat keltenek, megzavarják az életeteket. És a legelső dolog, amit csináltok, hogy elmenekültök előle! Ehelyett miért nem fordultok felé, és oldjátok meg őket? A válasz csupán annyi, hogy mert egy óriási spirituális burok veszi körül. Minden problémában van az „otthonból” egy darabka. Minden gond hordoz magában egy kis szeretetet. Tehát az első reakció a menekülés. „Nem akarok oda menni” – mondja az ember. Igen, ez is a megegyezés, a dualitás része. Néha kemény dolog ezt elfogadni. A dualitás kelti a félelmeket.

2. LEGKISEBB ELLENÁLLÁS

 Amikor elmenekültök, és látjátok, hogy a probléma ettől még létezik, azt gondoljátok, hogy a megoldás a legkisebb ellenállás. „Rendben van… foglalkozom a dologgal. Azt fogom tenni, ami a legegyszerűbb” – mondjátok, és itt van egy kettősség a dologban. Legtöbbször a legkisebb ellenállás megoldás azt jelenti, hogy semmit nem csináltok vele. Majd valahogy elmúlik. „Mi a legegyszerűbb dolog, amit tehetek – kérditek – hogy megszabaduljak tőle? Megalkuszom vele, de mi a legegyszerűbb?”

Emlékezzetek a korábbi „Sarah és az öreg cipő” példabeszédünkre, hogy semmi dolgunk az öreg cipővel. Az öreg cipőnek metaforikus jelentése van, mégpedig az, hogy az ember csak azt hajlandó megtenni, ami a legkényelmesebb, és legkevesebb problémával jár. Figyeljetek, Kedveseim! Sokszor a legkényelmesebb megoldás a régi energia! Sarah története egyszerű: Sarah időről időre imádkozott egy új állásért, hogy a neki legjobban megfelelő helyen lehessen. Mindössze egy csodálatos foglalkozást szeretett volna, olyat, amit igazán jól tud végezni. Ez volt a szenvedélye, imádkozott, és végül meg is kapta. Az egyetlen út, ahogy meg tudta közelíteni a helyet, ha metróval ment. Sarah klausztrofóbiával jött a világra, és utálta a metrót! Minden alkalommal, mikor felszállt, elkezdett izzadni, elfogta a szorongás, a félelmek, és alig bírta kivárni azt a pár percet, amíg végre kiszállhat belőle. Társteremtéssel létrehozott egy életre szóló állást, és meg kellet alkudnia egy karmikus dologgal, ami látszólag az útjába állt.

 Végül Sarah az arany angyala elé állt, ezt mondta: „Ez nem fog menni, ó, vezetőim, arany angyal, drága partnerem, nem fog menni.” Az arany angyal ezt kérdezte tőle: „Mit tegyünk ezzel kapcsolatban?”. Sarah azt kérte, hogy keressenek másik állást. Az angyal pedig így válaszolt: „íme az állás, amit megteremtettél magadnak, és amiért imádkoztál. A te szenvedélyed volt, és a te ajándékod. Miért nem határozod el ehelyett, hogy megszabadulsz a klausztrofóbiádtól?” Sarah így válaszolt: „Mert 50 éve klausztrofóbiában szenvedek, viszont az állás csak 3 hónapja van meg!”

 Sarah a legegyszerűbb megoldást választotta: „Keressünk egy másik állást, ami a következő a sorban, ez így egyszerűbb!”. Legtöbben tudjátok, hogy a történetnek figyelemre máltó vége van. Sarah végül elhatározta, hogy kitisztítja a karmikus sajátosságát, megszabadul a bezártságtól való félelmeitől, és megtartja magának a „legjobb állást”, amit megteremtett magának. És mellesleg amikor megtette a Föld is megváltozott egy kicsikét. Az emberek gyakran a legkönnyebben járható utat választják, amely legvalószínűbben, leggyorsabban vezet eredményre, még akkor is, ha nem hoz megoldást a problémára.

 

 3. MEGOSZTÁS

A következő régi energiájú dolog, amit az ember a problémájával kezd, hogy megosztja másokkal. Azt gondolják, hogy ha kellő mennyiségű emberrel megosztják a problémákat, akkor elmúlik magától. És szépen megszervezik magunknak és a barátainak a dráma csoportokat. Felhívják a barátaikat, és elmondják nekik részletesen az összes létező problémájukat. Időről időre sorolják őket, és azt hiszik, hogy ha elég sokszor megosztják másokkal, majd csak elmúlik. Úgy érzik, hogy ha minél több embert kevernek bele, a kimenetel valahogy enyhülni fog. Nem akarnak tanácsokat vagy megoldást kapni. Egyszerűen csak át akarják adni a végkifejletet a csoportnak. Ez nem működik így! Ebben a helyzetben belekeverni másokat csak oda vezet, hogy megosztja az energiáit egy csoporttal, egy téves útra lép, ahelyett, hogy tenne valamit, hogy felelősséget vállalna, ami épp a probléma magját képezi. Senki más nem veheti magára a problémáját, mely az ő karmikus nevét viseli!

4. AGGODALMASKODÁS

Ó, a következő az, amit néhányan a legjobban tudnak! A régi energiában számos esetben az első dolgotok, amit szeretnétek tenni, hogy körülveszitek az aggodalom energiájával. Beszéltünk erről korábban. Az aggódás ENERGIA! Az aggodalom szellemi energia, SZERETET NÉLKÜL. Tudtátok ezt? A szeretetteljes szellemi energia a legnagyszerűbb dolog. Az elme szeretet nélkül aggodalmakat szül. Valahogy úgy gondolja az ember, hogy az aggodalom és az energia hozta létre, majd valahogy csökkenti is a problémát. Sokszor az Új Korban megadatik a választás az aggodalmak és a békesség között, és az ember mégis az aggodalmat választja. Ez az öreg cipő esete, nem igaz? Sokat beszéltünk az útról és az eljövő útelágazásról. Ha megláttok egy kihívást magatok előtt, könnyebb leülni, és idegeskedni, mint belesétálni a közepébe, és megoldani a problémát azonnal. Sok esetben az útelágazásnál ott van a megoldást jelentő útjelző tábla! Bele kell sétálni a probléma közepébe ahhoz, hogy megtaláljuk a válaszokat. Mielőtt belesétáltok, még nincs ott a jelzőtábla. Az aggodalmaskodás általános emberi reakció, és tiszteletreméltó, mert ez is a DUALITÁS része. Bármi másra gondoltok, csak arra nem, hogy direktben odaforduljatok a probléma felé. Ez egy kiegyensúlyozott spirituális lény reakciója? Nem hát! Hanem egy olyan emberé, aki idejött erre a bolygóra, vállalva a dualitást, mely logikátlan reakciókat kelt a terv alapján, amit előre meghatározott magának. Kedveseim, ezért mondjuk rólatok azt, hogy DOLGOZTOK itt.

5. BEZÁRKÓZÁS

 Mikor mindezek csődöt mondtak, a probléma felé fordulás helyett a legtöbb ember egyszerűen bezárkózik, maga alá zuhan. Ez kiegyensúlyozatlanságot generál, és egészségügyi problémákhoz, betegséghez vezet. Sok esetben történik meg, hogy ez a viselkedés biológiai krízishez vezet: a bezárkózottság állapotához. Hol van az emberi bölcsesség, amikor ezeket mondjuk magunknak: „jobb lesz elmenni erről a bolygóról, mint megbirkózni a problémával”?  Megmondom, hol van: a dualitásban. Nem bizonyíték az, hogy minden rendben megy? Különben is, mi az az „emberi természet”? …A logikátlan viselkedés egy formája, mely elég komikusnak tűnik… általános emberi természet? Nem. Ez a DUALITÁS része… a tiszta Szellem egy spirituális sajátossága ezen a bolygón! Hozzátartozik a küldetésetekhez.

 

 A problémátokkal az öletekben ismerősen hangzanak ezek a felsorolt sajátosságok. Még azok számára is, akik „megvilágosodottnak” mondják magukat, és magas rezgésszinten vibrálnak, megvan a kísértés, hogy a régi energia szerint reagáljanak, míg bele nem mennek a probléma közepébe, és folytatják a munkát. Mit akarok ezzel mondani nektek? Nem az a célom, hogy megmutassam a dualitást működés közben, hanem, hogy megmutassam az eljövő dolgok szépségét! Minden dolog, amit régi energiájúnak, vagy normális dualitásbeli reakciónak nevezünk, most átalakítható spirituálisan!

Ti, mint emberek és mi, mint Szellem most szövetkezünk egymással, és irányítás alá vonjuk ezeket a dolgokat az életetekben. Min azt mondjuk, hogy itt az ideje felszámolni mindegyiket! Nincs esély elmenekülni, aggódni, vagy a legkisebb ellenállást tanúsítani, sem feladni.

Mit kezd az Új Kor embere az olyan problémákkal, mint az, ami az öletekben van? Vizsgáljuk csak meg! Az, aki teljesen világosan lát, aki tudja, kik vagytok valójában, aki az arany székben ül, aki magas rezgésszinten vibrál, három dolgot fog tenni, melyek olyan csatornákból erednek, amin keresztül mi is kommunikálunk. Az Új Kor emberének teljesen eltérő paradigmái vannak.

 1. Először is megvizsgálja metaforikusan, hogy a probléma MIÉRT keletkezett. Ez nagyon tiszteletre méltó, mivel ez a kulcs ahhoz, hogy mi a következő lépés! Megnézi a problémát, és a következőket mondja: „Miért került hozzám ez a probléma? Mit jelent ez?” Elgondolkodik anélkül, hogy bármit is mondana a Szellemnek, és felteszi a kérdést: „Mit kell ebből megtanulnom?” És ezután nem megoldásért imádkozik, hanem belső békéért! Ez nagyon bölcs… nagyon-nagyon bölcs… Először egyensúlyra és békességre van szükségetek, majd felismerésre és komplett megoldásra. A BÉKESSÉG az aggodalmaskodás helyett teljesen elengedhetetlen a társteremtésben! Többen közületek ebbe a kategóriába tartoznak. Arról beszélek, hogyan oldjátok meg a problémáitokat!

2. A második dolog, amit a felvilágosult ember tesz, hogy FELELŐSSÉGET VÁLLAL a problémáért, nem törődve azzal, hogy mekkora teher, vagy hogy mit történt, figyelmen kívül hagyva, hogy baleset volt-e vagy sem… a következőket mondja: „Valamilyen szinten megterveztem ezt. Felelős vagyok érte. Megkaptam, így hát meg fogom oldani.” Ez nem valamiféle dolog, ami csak úgy megtörténik veletek. Nem sorscsapás, és nem megtorlás.

3. A harmadik dolog pedig már a munka része: elindítja a társteremtés folyamtatát. Sokszor beszéltünk már erről, és számos útját tártuk fel a társteremtésnek, de van még valami, amit tudnotok kell. Van egy módszer, amit még eddig nem mutattunk meg nektek. Egy olyan mód, mely megváltoztatja az Új Kor emberének gondolkodásmódját, mely „aha” élményt hoz, egy új gyakorlat. Valami, amire gondolni tudtok, valami, amit használni és vizualizálni tudtok, amikor szükséges. És ez spirituális érzést kelt.

Azért hoztam szóba ezt a témát, mert interdimenzionális dolgokról kell beszélnem. Nehéz, mert emberekkel van dolgom, akik egy számjegyű dimenzióban élnek, és a Szellem multidimenzionális. Néhány fogalom a dualitásnak köszönhetően túl van a számotokra a megérthetőség határán, míg a Földön vagytok. Hadd mutassak egy példát, amit eddig még nem mondtam nektek. Talán jelentéktelen dolognak tűnik most még számotokra, és akár tíz év is eltelhet, mire felfogjátok, hogy ez az igazság. Íme, egy tudományos tény: a gammasugárzás, amit úgy láttok, hogy billiónyi fényév távolságból érkezik hozzátok, a következő ajtó! Ha építhetnétek egy kétdimenziós utat, mely egy szalaghoz hasonló, és billió éveken át fénysebességgel utazhatnátok rajta, ahol a gamma sugárzás aktivitásának forrása van, és megfordulnátok ezen a kétdimenziós úton, a saját naprendszereteket látnátok! Úgy tűnne, mintha sosem hagytátok volna el. Hogy lehet ez? Rejtély. Pedig így van. Interdimenzionális fogalom. Valami, amit nem értetek. Tudtátok, hogy a ti hihetetlenül „táguló” univerzumotok egy zárt rendszer? Fel tudjátok fogni, hogyan lehet az, hogy nincs kezdete? Hadd érzékeltessem. Az emberi agy nehezen érti meg, hogy csakugyan nincs kezdete. Az Isten, mely minden egyént magában foglal, egyszerűen „mindig létezett”. Ez az univerzum része, mely mindig létezett, és mindig létezni fog – és ti mindannyian a részei vagytok kivétel nélkül.

A MOST-ról szeretnék beszélni. A MOST fogalma érthetetlen számotokra a lineáris időben. A valós időről beszélek, mint egy körről. Az idő valójában MOST van (mely a zárt Univerzumot is létrehozza). Az idő, ami számotokra készült, lineáris. El tudjátok képzelni, hogy az ember nem a MOST-ban él? Ahogy itt ültök, vagy jövőt, vagy múltat érzékeltek. Ahogy a lineáris időtök halad előre, lineárisan vagy múlt, vagy jövő létezik számotokra. Sosem engedtetik meg nektek, hogy megállítsátok az időt, és LEGYETEK ott, ahol mi vagyunk, a MOST-ban. A MOST-ban, ami egy interdimenzionális fogalom, Kryon, Isten, minden vezető, és angyal hozzászoktunk ahhoz a szituációhoz, hogy minden múltbéli, jelenbeli és „potenciálisan bekövetkező (lehetséges jövő)” dolog MIND EGYSZERRE VAN. És itt van az, ami kritikus számotokra: a „lehetséges jövő” a belső dimenziótokban Isteni terv. Nehéz számotokra észrevenni a MOST tárházát, ha folyton a múltat és a jövőt nézitek! A ti vonatotok egy sínen állandóan megy, és mindössze annyit láttok, mikor az útra néztek, hogy mi van mögöttetek, és mi előttetek. Mi pedig a vonatotokat nézzük egy körben. Merőben más, és nehéz ezt tisztán átadni.

Kedves partnerem (Lee Carroll – a ford. megj.), a közvetítés e pontján kritikusan fontos, hogy kristálytiszta légy, és a mondanivalóm logikája pontosan jusson el azokhoz, akik hallgatnak minket. A spirituális idő azt jelenti, hogy minden egyszerre van jelen. Minden, amire lehetőségetek van, hogy megtegyétek, már megtörtént, és ennek semmi köze az eleve elrendeltséghez. Már korábban is mondtuk, hogy ti irányítjátok a saját vonatotokat. De most beszéljünk arról, hogy mik a lehetőségek a problémáitokkal kapcsolatban, a MOST-ban.

Mondok egy példát: Néhányan úgy tartjátok, hogy a földi életetek iskolához hasonlít. Mi is beszéltünk nektek leckékről és tapasztalatokról, és ezért vagytok itt. A probléma az öletekben a teszt, nem igaz? Most menjünk vissza egy kicsit az iskolába. Menjetek vissza az időben odáig, mikor még iskolások voltatok, és tanultátok azokat a dolgokat, amiket tanítottak nektek. Tegyetek úgy, mint amikor a teszt ott volt az asztalon előttetek, és készen álltatok arra, hogy legjobb tudásotok szerint megválaszoljátok a kérdéseket. Sikerült felidézni azt az időt?

Jól figyeljetek: Abban az iskolában, ahova jártatok, valamelyik fiókban, vagy rekeszben, vagy egy tanár asztalán ott volt az összes helyes megoldás minden tesztre, amit megírtatok. Egyet értetek ezzel? Csupán a teszttel együtt nem kaptátok meg a megoldásokat. Azért voltak ott, hogy amikor összehasonlítjátok a megírt teszttel, tanuljatok belőle. A megoldások ki voltak dolgozva, és rendelkezésre is álltak, még akkor is, amikor az asztalnál ültetek, és írtátok a dolgozatot. A megoldás el volt rejtve előletek, de készen voltak, igaz?

No, most térjünk vissza a problémához az öletekben! Beszéljünk az interdimenzionális partneretekről, a Szellem fiókjairól, mert azért jöttem el ma, hogy egy új koncepciót hozzak, amit „aranytálcának” hívunk, és ezt nagy szeretettel átadjam nektek, ahogy az arany szék esetében is tettem. Kedveseim, ezen az arany tálcán ott van minden megoldás minden egyes problémára, mely ott van az öletekben. A megoldás a MOST-ban van. A probléma már meg van oldva! Nem a megoldási folyamatról beszélek, hanem arról hogy meg van oldva. Milyen érzéssel tölt el, hogy azok a dolgok, melyeket kétségbeesetten próbáltok megoldani, felszámolni, máris meg vannak oldva? Abban a tárházban vannak, ami te valójában vagy, és ahova bejárásod van. Nézz a rondaságra az öledben – nézd, milyen félelmetes! Meg van oldva. Az arany tálcán ül, az arany angyal kezében, aki tartja a tálcát. Van egy kimondatlan kihívás ebben.

Ez a kihívás arról szól, hogy mit kezdesz vele? Ha a megoldás rendelkezésedre áll, valamit mondania kell arról, hogyan működnek a dolgok, nem? Semmi sem túl nehéz, és nincs megoldás, mely elérhetetlen lenne! Hadd adjak még néhány instrukciót, hogy körüljárjuk ezt a fogalmat. Ahelyett, hogy átküzdenétek magatokat a társteremtésen, ki tudtok nyúlni ezért, és megragadhatjátok a lehetőséget – valamit, ami mindig is ott volt, előkészítve nektek. Kedveseim, tudjátok, hogy miért van ez itt? Ismeritek azokat a gondoskodó kezeket, amelyek előkészítették őket? Néhányatoknak szüksége lesz a logikai érzékére, van, akinek nem. Minden dologban van EGYENSÚLY. Még régebben valaki, aki eljött Kryon energiájába, és megérezte az otthon szeretetét, feltett egy kérdést. A kérdés a következő volt: „Hova tűnik a karma, amikor letisztítják és megszabadulunk tőle?” Ez egy nagyon jó kérdés, mert azt mutatja, hogy megértette az energia egyensúlyának kérdését. Megmondom, hova tűnik: egyenesen a fölbe távozik… és még csodálkoztok, hogy a Föld változik! Erről az alkímiáról beszélünk régóta. Hova távozik a régi energiájú tudatosság? BELEMEGY a Földbe, ahol átalakul a VÁLTOZÁS energiájává. A bolygó változik és mozog, és ez a mozgás a régi energia megváltoztatása köré csoportosul. Bölcs ember, aki megérti, hogy az energia mindig ott van. Amikor az Új Kor emberévé váltok, csakugyan elindul egy folyamat a spirituális tevékenység következtében. Ez az egyensúly.

Amikor a Hale üstökös elhaladt a Föld mellett, elképesztő mennyiségű energiát hozott magával a bolygótokra – a Föld mocskába -, hogy ezek a folyamatok valóban átalakulhassanak. Energiaigényes volt a folyamat, és időben küldtük. Most már tudjátok, honnan jött… és miért volt szükségszerű. Az energia elmozdulása komplex folyamat, és amikor valaki közületek kifejezi szándékát, hogy elveti a régi utat, a régi paradigmákat, és a régi karmát, a Föld elnyeli ezeket. A Föld változása része a nagy tervnek, és része az egyensúlynak is az Új Korban. Szóval, ne sokkoljon titeket az a hír, hogy minden egyes feladat, probléma, mely ott van az öletekben már meg van oldva. A feladatok egyensúlya a megoldás, ott a tálcán! A MOST-ban van, ahogy a problémáitok is, és készen várnak rátok! Mégis, van néhány sajátosság, melyekről tudnotok kell, mert nem egyszerű a dolog. Hadd mondjak párat!

Először is:

Amint elismered a tényt, hogy a megoldás a rendelkezésedre áll, még akkor is, ha nem látod most még, vizualizáld a megoldást. Lásd a tálcát, és vizualizáld a megoldást. Nagyon fontos! Ne azt vizualizáld, amit GONDOLSZ, hogy szükséged van a megoldáshoz! Hagyd meg azt a partnerednek (a Szellemnek). Ha az ember versenyen vesz részt, és azok közt akar lenni, akik be is fejezik, de nem tudja, hogyan jut túl a kimerítőnek ígérkező hegyen, vagy hogyan kerüli meg azt, fordulatért imádkozik az Istenhez. Mi azt mondjuk, hogy ehelyett vizualizálja azt, hogy átmegy a célszalagon. Hagyja RÁNK, hogy miképp kerüli ki a hegyet, és a fordulatot is. Ez a mi dolgunk.

Tekintsünk vissza egy picit a Henry és a hiányzó híd példabeszédhez! Néhányan emlékeztek, hogy ebben a történetben Henry egy híd felé hajtott, melyről tudta, hogy nincs ott. Minden, amit a Szellem mondott neki az volt, hogy „Folytasd az utat, menj csak tovább! A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak! Gondoskodom rólad, Henry.” A hiányzó híd metaforája arról szól, amit az emberek nem tudnak előre kipuhatolni, vagy meglátni a jövőben, és amiről Isten már jó előre gondoskodott. Ez a példabeszéd Kedveseim, valójában az aranytálcáról szól. Henry problémájára a megoldásról a hiányzó híddal kapcsolatban már gondoskodtak. Ha újra elolvasod ezt a példabeszédet (kiadásban megjelent), meg fogod látni benne az aranytálca fogalmát! Ahogy Henry közeledett a hely felé, ahol a hídnak lennie kellett, azt látta, hogy még mindig nincs ott! A félelme egyre nőtt… ez már az utolsó perc volt! A megérzései azt mondták, ne álljon meg, és a Szellem is ezt mondta: „menj csak tovább, Henry”. Tehát Henry minden hitét összeszedve még gyorsabban folytatta az útját, bízva Istenben, és a vele való kapcsolatában. Már épp akkor, mikor elgondolta, hogy az autója felborul, és leesik a sziklák közé a völgybe, egy munkást pillantott meg, aki elirányította őt egy olyan út felé, amit még sosem vett észre eddig. Egy olyan hely volt ez, mely teljesen kiesik a látókörből, amit eddig sosem vett észre, mert el volt rejtve. És teljes pompában ott állt a híd! Egy olyan híd, mely döbbenetesen nagy volt, és Henry észrevette, hogy fel is újították, mielőtt szüksége lett volna rá. Átkelt rajta, és közben és örült az Istennel való erős kapcsolatának. Ez a kulcsa az egész példabeszédnek, Kedveseim! Vannak olyan megoldások a tálcán, melyeket még nem kaptatok meg. Amint elkezdtek a Szellemtől megoldást kérni, máris ott vannak azok, amint látjátok! Ez is az egyensúly része. Megoldásnak LENNIE KELL… és van is!

Henry nem képzelte el azt, hogyan oldódik meg a híddal kapcsolatos dilemmája. Az a gondolat, hogy egy csodából épült híd váratlanul felbukkan, butaságnak tűnt számára. Ez felülmúlta volna az emberi valóságot. Ehelyett egyszerűen vizualizálta, hogy átkel a másik oldalra… a végét pedig tudjátok. A futó azt vizualizálja, hogy beér a célba. Ami a kérdéseteket illeti, vizualizálhatjátok azt, hogy gondoskodtak számotokra megoldásról, és hagyjátok a részleteket ránk… mégis, TI vagytok azok, akik a szándékotokkal energiát adtok a vizualizációban.

Másodszor:

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. A válaszok jöhetnek szokatlan, vagy sokkoló módon is. Néha a természetfeletti energia megdöbbent titeket. Vannak olyan esetek, amikor a válaszok túl komplexnek tűnnek. Amikor visszapillantasz a múltba, eszedbe jutnak ilyesmi esetek: „ha az egyik ember nem tette volna meg ezt… és a másik nem tette volna meg azt… akkor sosem tudtam volna megoldani a problémámat”. Ezekben az esetekben van valami furcsa: az egyik személy már azelőtt megtette, amit tett, MIELŐTT szükséged lett volna rá! „Milyen összetett dolog volt, milyen elegáns és tökéletes!” - joggal mondhatod. A te problémáddal kapcsolatban: nem érdekes, milyen komplex a megoldás, az sem, hogy milyen kölcsönhatást kíván a többi emberrel, a végén mindenki nyerni fog. Kedveseim, ez a jele a SPIRITUÁLIS megoldásoknak. Vizualizálj, és ennek következtében a megoldásról gondoskodunk. Hiszen ott van a tálcán!

Harmadszor:

Sose korlátozd Istent! Nem tudhatod, mi van a tálcán, és mit teszünk mi. Sok esetben valaki egy kis bokrot kér, és a Szellem egy egész erdőt tartogat számára a tálcán. Nem láthatod azelőtt, mielőtt megéreznéd az értékét. A problémádra való megoldásban egy egész erdő lehet, ajándékokkal a számodra. Vannak dolgok, amit egyszerűen nem tudhattok előre, de a megoldással együtt ajándékba kapjátok őket olyan problémákra, amilyet most az öletekben tartotok… tökéletes egyszerűséggel, a Szellem szeretetével és a humanitás bonyolultságával. Szóval, hagyjátok csak ránk a munkát! Ezt a partneretek tudja jól átlátni (a Szellem), akivel egymás kezét fogjátok, aki az arany székben ül, aki ismer minden lehetőséget, ismeri a megállapodásotokat, akit arany angyalnak hívunk, vagy felsőbb énnek. Ő rendelkezik a Szellem erejével, és ismeri a neveteket. Ne korlátozzátok Őt!

És a negyedik:

FIGYELJÉTEK A SZINKRONICITÁST! Várjátok! Ez most nagyon fontos, és már számtalanszor említettük. A régi energia paradigmája még az Új Korban is az volt, hogy az isten végzi a dolgokat. Eszerint ha bíztál Istenben és alávetetted magad, minden működött valahogy. Az a társas szerep, amit most ajánlunk nektek kapcsolatos egy szituációval, amit korábban mondtunk nektek még Breckinridge-ben a hegyek tetején. Az arany angyal kezét fogva felállhattok és együttműködhettek Istennel. Elmúltak azok a napok, mikor a dolgokat készen kaptátok, miközben mindössze ülnötök kellett, és megköszönnötök. Most már nem ülhettek otthon, mert nem fognak az öletekbe hullani a jó dolgok csak úgy. Ez a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS, a felsőbb énetek KÉPESSÉGet ad nektek, lehetőséget, hogy felálljatok, és kezetekbe vegyétek a dolgokat. Ez a társteremtés. Semmi sem történik, ha nem álltok fel, és nem nyitogatjátok az ajtókat. Próbáljátok ki azokat a dolgokat, melyek látszólag korábban nem hoztak eredményt, és figyeljétek a végeredményt! Gyűljetek össze és találjátok meg, milyen szinkron események történnek, mik viszik előre az életeteket!

 Gyógyítók! A partnerem erről beszélt, amikor azt mondta, hogy amikor a legkevésbé hihető a változás, vagy a gyógyulás, azok a dolgok fogják előidézni a változásokat a bolygón. És a katalizátort ti tartjátok a kezetekben. Azok a páciensek, akiket el akartok küldeni, akik irritálnak, akiről azt kívánjátok, bár sose jönnének vissza, akik a legtöbbet siránkoznak, azok kaphatják meg Isten szeretetét. Gyakran ők hozzák meg a legnagyobb változásokat, ők írják a könyveket, és változtatják meg a világot. Ez az a szelídség, amiről évek óta beszélünk, mely véget vet a bolygón lévő uralomnak… mindenki szeretetben él… és mindenki maximálisan megérti az aranytálca metaforáját. Ez is ott van a tálcán, meglátjátok. A lényeg az, hogy most még nem látjátok ezt. És itt lép be a bizalom.

Az első teendő, hogy BÉKÉT vontok köré. Nem számít milyen csúnyának látszik a probléma, vegyétek körül békességgel, és érezzétek Isten szeretetét, ahogy hullámzik a szívetekben, és azt mondja: „Tudom, min mész keresztül. Ismerem a problémádat! Emlékszel, ismerem a megoldást is rá. Maradj békés! Szeress engem annyira, hogy maradj nyugodt!” Ez az első lépés. A második elég nehéz. Azt kérem tőletek, hogy nézetek rá erre a rémes dologra – arra dologra, ami a problémád és a leckéd is egyben – arra dologra, amiről nem tudod, mit kezdj vele… és SZERESD! Ez a megállapodásod része, amivel ide jöttél, és megfelel a tervnek. Annak a szeretetnek is része, amit mi sugárzunk feléd, és amibe beleegyeztél. Annak is része, hogy megmossuk a lábaidat! Mert bizony beleegyeztél, hogy ott legyen az öledben ez a probléma! Egy perce azt kérdeztem tőletek, hogy „Ki hozta létre azt a tálcát tele megoldásokkal?” A válasz: TI MAGATOK. Ahogy elterveztétek a problémáitokat egy magasabb szinten, ugyanúgy létrehoztátok a megoldásokat is rájuk. A megoldásoknak ugyanaz az energiája, mint amit a probléma generál – megállapodás a felismerésekre. Olyan ez, mint amikor gyermekként elrejtesz néhány gyöngyöt egy mágikus dobozban valahol a kertben. Mindez hozzád tartozik.

A KÉRDÉS

Hamarosan mindenki fel fog állni, és amikor ezt megteszitek, eltűnik az öletek. A problémának ezért - amely most még ott pihen - távoznia kell valahova. Mint embernek, a szabad akarat szerint jogodban áll visszatenni oda, ahonnan elővetted. Megvan a választásod, hogy elmenekülj előle, hogy megtaláld a legkisebb ellenállás útját, hogy aggódj miatta, drámázz rajta, vagy elzárkózz előle. Mindez a rendelkezésedre áll. Megvan a lehetőséged arra is, hogy ránézz, és meglásd, micsoda valójában – valami ici-pici dolog a kozmikus iskolában – valami, aminek megoldása van egy jól ismert aranytálcán, amit előkészítettél magadnak már rég. Metaforikusan gyakran átitatottak olyan entitások könnyeivel, mint én, vagy az őrangyalok, esetleg olyan entitásokéval, akik itt vannak a földön, és nagyon szeretnek titeket. És amikor megtaláljátok ezeket a megoldásokat, és felismeritek az egyensúlyt, győzedelmes kiáltással fogadjuk!

Ha úgy gondolod, ez a módszer hatékony, várd csak ki, hogy meddig fogsz élni! Nézz körül itt a csodálatos hegyek között, és néhányan el fogtok csodálkozni, milyen sokáig gyönyörködhettek ebben a tájban! Micsoda kérdés! A válaszunk az, hogy „maradj, ameddig csak akarsz”. Ez az ajándékok része, amit megkapsz. Keressétek, a tudomány meghozza rá a választ. Egy vibrációs emelkedés határán vagytok, ami majd lehetővé teszi, hogy nagyon hosszú ideig maradjatok itt. Mi tisztelünk titeket, hogy részt vesztek ezekben a nagyszerű időkben.

A partnerem (Lee Carroll – a ford. megj.) érzi a szeretet erejét, amely megtölti a termet most. Csodálatos alkalom, mert néhányan előre megterveztétek ezt a lehetőséget. Változásokat fog hozni a hátralévő életetekben. Nem a közvetítővel, vagy Kryonnal kapcsolatban hoz változást, hanem azzal kapcsolatban, hogy ki vagy TE.

Kedveseim, köszönjük, hogy lehetővé tettétek, hogy ez a nagyszerű energia létrejöjjön. Köszönjük, hogy a család tagjai vagytok – a családnak, amire mi nagyon büszkék vagyunk – egy örökkévaló családnak, mely megváltoztatja az egész Univerzumot.

 

És ez így van.

 

 Kryon

 

 

 

A Kozmikus Szövedék I.

 

 

New Hampshire - 1997. november
( Forrás: http://www.kryon.com/k_26.html )

   
Üdvözlet kedveseim, Kryon VAGYOK a Mágneses Szolgálattól!

 

 

 

 

Ó, milyen jó visszatérni ebbe az energiába közétek. A mai este különbözni fog a legutóbbitól, mert szívek fognak változni ezen a helyen, engedélyetekkel. Sokan közületek most fogják először tapasztalni, hogy valójában mi Isten szeretete, és hogy ez hogyan illeszkedik azzal a spirituális részetekkel, ami része az egésznek. Ma este fel fog tárulni néhány alapelv, amelyre már készen álltok, és a jelenlévők összetétele tökéletes ennek fogadásához.

  Óh kedveseim, kedves család, összegyűltünk ma este – éppen csak néhányan – hogy érezzük az OTTHON szeretetét. Közöljük veletek, hogy sokan nehéz perceket fognak átélni, amíg megértik, hogy az általuk hallott hang (és az olvasott szöveg) már nem partnerem tudatossága, aki órákon át beszélt hozzátok (a szeminárium ideje alatt). Ó, nem. Mostantól olyan valakinek a hangját hallod és olyan valaki tudatosságát tapasztalod, aki nagyon szeret téged – ez a lény maga az Isten-esszencia – olyan valaki, aki mindent tud az életedről, aki jobban szeret téged bárki másnál az Univerzumban, aki tudja a legbensőbb titkaidat is, és aki nem ítélkezik feletted. Ó, hallgasd csak: Áldottak az emberi lények, hogy mint az Univerzum entitásai áldozatot hoznak, és szándékosan idejönnek erre a bolygóra, vállalva a biológiai esendőséget elrejtve önmaguk ragyogását, a Merkabát és színeit, azért, hogy helyt álljanak társaikkal együtt, és megpróbáljanak visszaemlékezni arra, ki is ők valójában. Nincs ennél nagyobb szeretet, hogy ilyen mértékű áldozatot hoztok, ahogy idejöttök és változásokat idéztek elő, éppen az Univerzum szövetén! Jól hallottátok! Az, ami miatt itt vagytok ezen a bolygón, olyan mértékben meg fogja változtatni a dolgok működését, amit el sem tudtok képzelni.

 

 Kihasználjuk az alkalmat (szünet), hogy megmossuk a lábaitokat. És ez Kryon témája, és módszere, hogy a tanításokban jelen van a szeretet. Így hát ismét olyan dolgokról fogunk beszélni, amelyeket sokan közületek korábban már hallottak, hogy azért vagyunk itt ezen az estén, hogy újra megismertessünk benneteket ezzel az energiával, amely a tiétek, és kinyújtsuk a kezünket és minden egyes emberi lábat megmossuk örömkönnyeinkkel. Tudjátok, hogy a székeitek között entitások sétálnak. A tanítások ideje alatt érezni fogjátok őket, ahogy körülvesznek benneteket, körétek fonják karjukat, ahogy mondják, hogy szeretnek benneteket. A spirituális kíséret sokkal nagyobb, mint a teremben lévő emberek száma, és ahogy haladunk előre, ma éjjel a tanítással, elmondhatjuk majd, hogy ez a csoport egyre közelebb kerül hozzátok. Lesznek közületek, akik beleegyeznek, hogy tiszta szándékkal előrébb lépjenek életükben, és megértsék az előadást. A mai este üzenete elsőre személytelennek tűnhet, de ahogy haladunk előre, meg fogjátok érteni, miért is kapjátok most ezt az üzenetet, és mit jelent.

 

 

Értékes pillanatai ezek a Szellemnek, ez az a folyamat, amit közvetítésnek neveztek. Jóllehet, ti azért jöttetek, hogy meghallgassátok az üzenetet, én azt mondom nektek, hogy a kíséret már ideérkezésetek előtt hosszú idővel elkezdett türelmesen várni rátok –izgatottan készítette elő az energiát –azok miatt az emberi lények miatt, akik ezekben a székekben fognak ülni – hisz ismerjük mindenkinek a nevét. Azokat a neveket, melyeket ti talán sosem hallottatok, de a ti energiátokhoz tartozik. Barátok, akik a másik oldalon vannak – entitások, akik egész életetekben szeretnek benneteket – vezetők és a vezetők barátai – mindegyikük mester – várakoznak a felkentekre (emberekre), hogy bejöjjenek a terembe. Látjátok, mi így érzékeljük a Kryon csatornát. Itt vagyunk, és várunk benneteket. És ahogy itt ülsz ezen a széken, azt szeretném, ha megértenéd, hogy TE vagy ez a tiszteletre méltó valaki. És MI azért jöttünk, hogy VELED találkozzunk!
 
Néhány olyan dolgot fogunk közölni, amit soha korábban nem mondtunk. Egy olyan témát hozunk elő, partnerem, amelyik részben tudományos, és később személyes. És emiatt azt szeretném partnerem, hogy légy nagyon körültekintő, amikor ezt fordítod. Haladjunk olyan lassan, ahogy csak szükséges, emiatt az új információ miatt. A átírási folyamat tökéletes lesz, jól látjuk, hogy az olvasók is a mostban olvassák. Ez az ő “most”-juk, bár a hallgatóságnak ez a jövő. Mivel ez az üzenet tudományosan nagyon mély, mint ahogy sok egyéb tudományos részletet elhoztunk számotokra, kedveseim, akkor kezdhet majd kevésbé univerzálisnak látszani, amikor személyesen megérint, hamarosan … maradjunk hát az üzenetnél.

 

 Itt vagyunk, hogy első alkalommal feltárjuk, hogyan működik néhány dolog, amelyeket még sosem mondtunk el semmilyen csoportnak korábban. És ez a hely valóban alkalmas erre, mivel az itt lévő tudatosság a szeretet része – a tudásra irányuló vágy része – olyan, amilyennek lennie kell. És azt mondom a fény munkásainak, hogy tartsák magasan fényüket! Ezt mondom nektek kedveseim (akik olvassátok és halljátok ezt). Ismerem a szíveteket és a benne lévő tisztaságot. Tudom miért vagytok itt. Ez az üzenet számodra személyes, csakúgy, mint a tudósok számára – és csakúgy, mint a metafizikusok számára szerte a világon. Így hát messzire el fog érni. Hadd kezdődjön!
   
A Kozmikus Szövedék
 
Ezen az estén egy speciális energiáról kívánunk mesélni nektek. Olyasmiről beszélünk ezen az estén, amire úgy gondolhattok mint tárgyra, bár nem az – ez egy jelenség. Ez valami közös mindabban, ami körülöttetek van, mégis misztikus, mivel keveset tudtok róla. Ez a hiányzó darabja annak az energiának, melyet oly régóta kerestek. Ez a szeretet energiája. Ez a Szellem energiája. Ez az Univerzum energiája, és ezen az estén arról fogunk beszélni, amit magyarul Kozmikus Szövedéknek nevezhetünk. (Eredetiben: “The Cosmic Lattice”) Óvatosan és lassan fogom adagolni az információt partneremnek, így meg fogjátok érteni, hogy mi ez, és hogyan működik. Még mielőtt ez a ma esti találkozó befejeződne, mindannyian megértitek, hogyan válhat hasznotokra.
 
Éppen ez a közös Kryon minden tanításában, hogy a naggyal indítunk és haladunk lefelé, a kis dolgokig, hogy felfoghasd az összefüggéseket és megértsd, hogyan hat ez az emberi szívre. A Kozmikus Szövedék, kedveseim, az Univerzum egyetlen energiaforrásának közös nevezője. A közös nevező – azt jelenti, hogy minden dolog a Kozmikus Szövedékből sugárzik ki. Nehéz mindent egyszerre meghatározni, ezért a szövedék különböző tulajdonságait lassan fogom elmondani. A Kozmikus Szövedék mindenhol ott van. Áthatja a teljes Univerzumot. Minden, amit látsz, és minden, amit nem láthatsz, tartalmazza a szövedéket. Fizikátok legkisebb részecskéitől kezdve, az elekronfelhőtől felfelé, a Kozmikus Szövedék jelen van. Közületek azok, akik kezdik majd megérteni és felismerni ezt az alapelvet a fizikátokban, kezdik majd azt is érezni, mi is ez a szövedék valójában.
 
   A mérete
 
Először lássuk a méretét. Így helyénvaló, mielőtt meghatároznánk, mi is ez, és hogyan működik. A Kozmikus Szövedék a legnagyobb energia, amit valaha is felfoghatsz. Áthatja a teljes Univerzumot, és még ennél is többet. Mindenhol jelen van. Nincs olyan hely, még képzeletben sem – függetlenül attól, melyik dimenzióban keresed, – hogy a Szövedéken kívül legyen. A Kozmikus Szövedék talán az, amit Isten tudatosságának nevezhetnénk, vagy amit fizikának, energiának, vagy ami tartalmazza a tudatos szeretetet. Bárhogyan is, ez az, ami áthat mindent, körülveszi és felöleli a teljes Univerzumot, beleértve az összes dimenziót. Fel tudsz fogni valamit, ami ilyen óriási? Olyan messzire, ameddig csak el tudsz látni az egekben – olyan messzire, ahonnan a csillagászok képesek fényt összegyűjteni fotólemezeikre – a Kozmikus Szövedék ott is jelen van. Ráadásul egyetlen tudatossága van, mindenhol egy időben – mindig ugyanabban az időben. A Kozmikus Szövedékig sehol nincs távolság – és ez az, ami nehézzé teszi a magyarázatot.
  

Képzeld el egy pillanatra, hogy a kezed nagyobb, mint az univerzum maga, és ahogy kinyitod a kezed, a tenyereden ott a világegyetem összes ismert anyaga, mint egy kis labda. Valóban hatalmas vagy. Dimenzióid isteniek. A kezedben lévő labda belsejében csillagok milliárdjai vannak, a labdán belül pedig olyan távolságok, melyek hatalmasnak és leküzdhetetlennek tűnnek az ott élő entitások számára. Ezen a labdán belül – amelyik az Univerzum – úgy tűnik, mintha egy örökkévalóságig tartana egy entitás számára az egyik végétől a másikig utazni, miközben a labda könnyedén elfér egyik kezedben. Ilyen a Kozmikus Szövedék, valóban nincs távolság, ami leküzdhetetlen lenne a hüvelykujjad és a többi ujjad között, ahogy kezed tudatossága is osztatlan és egységes. Egységes a sejtstruktúrája, összefonódva tudatosságával, mely egyként reagál. Habár a kezedben tartott labda belsejében – melyet Univerzumnak is hívhatunk – úgy tűnik fényévek milliárdjait is utazhatjuk, legyőzhet bennünket a tér és idő, ahogy azonban a kezedben tartod, mindezt nem érzékeled. Minden, ami ott van a kezedben – a csillagok milliárdjai – a Te “most”-odban létezik.  
 
Így kialakul elképzelésed ennek az energiának a nagyságáról, de hátra van még a Kozmikus Szövedék egységének ideája. A Szövedék legtávolabbi részei is pontosan tudják, hogy az ebben a teremben levő része mit tesz. Az a valami, ami biológiátok szerint a sejtek között van – és amit hívhatunk szeretetnek is – tudja mi történik tizenegymilliárd fényévvel távolabb! A Kozmikus Szövedékben nincs idő, mi ebben a pillanatban beszélgetünk.
 
   Formája – működése – fényereje
 
Az első tulajdonság tehát a méret – és a méret hatalmas. Ez a legnagyobb ismert energia. Ez a legnagyobb létező energia. Beszéljünk most a formáról, és arról, ami lényegesen bonyolultabb. A Kozmikus Szövedék nem rács - bár rendelkezik szimmetriával – de nem rács. Ha felismernétek formáját, igencsak meglepődnétek, mert olyasmit mutatna, amiből kiderülne, mit kellene tennetek azzal, amit most emberi időnek neveztek. A Kozmikus Szövedék már kimutatható – a későbbiekben elmondjuk, hogyan keressétek meg. Csillagászaitok a Földről úgy vizsgálják az eget, mintha egyik szemük csukva lenne. Még nincs igazi, térbeli látásuk, világos, hogy nem látják, mi van a bolygótok körüli térben. Ehelyett monokuláris módon, a mélység érzékelése nélkül kémlelik, mi vesz körül benneteket. Emiatt nem vagytok képesek meglátni a “sötétség húrjait”. Ez a Kozmikus Szövedék egy olyan sajátossága, melyet bármikor megláthattok, amikor csak akartok. A “sötétség” szót a “fény hiánya”-ként értelmezem, ellentétben annak egyéb szokásos – spirituális – értelmezésével. Ezért van az, hogy ha felnézel a csillagos égre éjszaka, azt látod, hogy a sok-sok csillagcsoport keskeny “sztrádái” között semmi sincs … csak a tiszta égbolt.
  

Néhány éve közöltük veletek, hogy nem volt Big Bang (ősrobbanás). Elmondtuk annak cáfolatát, hogy a világegyetem egyetlen teremtő pontból robbant szét, hisz nem egyenletes a szétszóródás. És elmondtuk azt is, hogy a csillagcsoportok léte nyilvánvalóan mutatja, hogy nincs egy eredeti “kirobbanási pont”. Most továbbmegyünk, és el fogjuk mondani, mi a valódi helyzet. Hamarosan eljön az ideje, amikor szemeiteket és teleszkópjaitokat az eddigiektől nagyon eltérő, nagyon távoli helyekre irányíthatjátok. Ha valaki egy másik bolygón lenne, és együtt "sztereoszkóp" tudnátok nézni az Univerzumot – mint ahogy két szemmel néztek a Földön – végül kialakulna a háromdimenziós kép előttetek. És akkor látnátok a sötétségnek tűnő "sztrádákat" a csillagcsoportok anyaga között. Nyilvánvalóvá válnának a sötétség egyenes vonalai, meghatározva az Univerzum irányát, szimmetriáját, feltárva a misztériumot, hogyan is létezhetnek ezek a dolgok, a semminek tűnő országutak a csillagok csoportjai között. Keressétek őket, meg fogjátok találni.

 
A Kozmikus Szövedéknek nincs látható fénye, habár a szövedék a fény lényege. A szövedék energiája a NULL szinten van egyensúlyban – a következőkben erről beszélünk nektek. Az egyensúlyban lévő energiára akkor mondjuk, hogy NULL balansza van, amikor a legerősebb tulajdonságainak a polaritása nullára van egyensúlyozva. Ez a NULL energia fantasztikus erőt hordoz, bár nyugalmi állapotában üresnek tűnik a NULL balansz miatt.. Amikor azonban kimozdítod a polaritást az egyensúlyi állapotából, az erő elszabadul. Csillagászaitok sajátos energiamérési módszereikkel vizsgálják az univerzumot és a kozmoszt, vizsgálják az eget és a teljes energiáját mérik. Amit megállapítottak, némi zavarodottságot okozott, hogy sokkal kevesebb az anyag és a fény, mint a mért energia! Ez tudósaitok számára ismert paradoxon. Kérdezzétek meg őket, miért van ez így – kiderül, hogy mindenféle “dolgokat” feltételeznek, beleértve a “sötét anyag” létezését is. Nos kedveseim, amit ők látnak és mérnek az a puszta energia. Maga a Kozmikus Szövedék, amit mérnek. A Kozmikus Szövedék energiája mindenütt jelen van, és ahogy én befejezem ezt az üzenetet, tudni fogjátok mi váltja ki, és hogyan használhatjátok fel. Tudni fogjátok, hogyan reagál a szövedék az egyéb energiákra és tudni fogjátok, miért létezik.
 
 
Mint említettem, ennek a hihetetlenül aktív energiának a kiegyensúlyozott formáját ismeritek, amely így nulla mennyiségként jelentkezik számotokra, bár a Szövedék hatékony minden pontban, minden térben. Úgy hivatkoztunk rá, mint az általatok ismert atomok nagyon kicsi részecskéire. Amikor az atommag és az elektronfelhő távolságáról beszéltünk, említettük a Kozmikus Szövedék alapelvét. Amikor érvényes képletet adtunk az elektronfelhő részeinek az atommagtól való távolságára, lényegében a Kozmikus Szövedék energiájának kölcsönhatásairól beszéltünk. Amikor a működő gammasugárzásról beszéltünk tizenegymilliárd fényév távolságból, akkor is a Kozmikus Szövedékről beszéltünk. Legyen szó a legnagyobb méretektől vagy a legkisebbről, ez az energiaforrás bámulatos és békés. Csak akkor szolgáltat energiát, ha hívjuk és a kellő módon kibillentjük egyensúlyából. A Kozmikus Szövedék minden energia és anyag közös nevezője és egyensúlya, mindenhol. Amikor megismeritek fizikáját, a dolgok minden módon megnyílnak számotokra, nem csak a kommunikációban, de az energia terén is – KORLÁTLAN ENERGIA mindenhol!
 
 
Idő – tér
 
  
Beszéljünk most a Szövedék energiájáról. Ez megfelel az IDŐNEK. Van itt azután még valami, tudósaitok figyelmébe: Amikor olyan eseményt találtok az Univerzumban, melynek időben változó potenciálja van, figyeljétek meg, hogy ez a fizikailag megfigyelhető energia hogyan görbül. Az univerzumban minden forogni látszik, ugye? És a fizika törvényei szerint bármely részecskének a forgásirányára merőleges tengely körül kell forognia. Valaminek merőlegesnek kell lennie a forgásra. Így van a normál fizikában. Figyeljétek meg azokat az eseteket, amikor ez nem így van! Ilyenkor direkt kapcsolódás van a Kozmikus Szövedék belső szimmetriájához. Ezek az esetek rámutatnak a szövedék energiamintázatára, ilyenkor beszélhetünk olyan eseményekről, mint a fekete lyukak tágulása, vagy más olyan jelenségek, melyek során láthatóan extrém nagy energiák áramlanak ki. Figyeljétek meg ezeket az áramlásokat, melyek olyan eseményekre mutathatnak rá, amelyek nem szükségképpen magyarázhatók az őket létrehozó objektum forgásával. Tudósaitok azt fogják kérdezni: “Miért léteznek ilyen jelenségek”? Végül is kénytelenek lesznek feltételezni egy másik erőt, amely kiváltja ezt a jelenséget… mint egy nagy kozmikus mágnes. Látni fogják, hogy az energia a Kozmikus Szövedék szimmetriája szerint lép fel és görbül.
 
 
Már tudjátok, hogy az idő relatív. Így mondták nektek tudósaitok, mi pedig elmondjuk még azt, hogy ez a részigazság nagy szerepet fog játszani a Kozmikus Szövedék tulajdonságainak megismerésében. Ezen a bolygón, kedveseim, a spirituális dolgok a szövedékkel kapcsolatosak. Az az időkeret, amelyben jelenleg vagytok, végül meg fog változni (ahogy már korábbi közvetítésekben is elmondtuk), de ez a Kozmikus Szövedékkel függ össze. Elmondtuk már, hogy ennek a kozmikus közös nevezőnek az energiája összefügg az idővel, és most hozzátesszük, hogy az idő meg fog változni számotokra is. Mit gondoltok, mit jelent ez? Hadd mondjam el. Azt jelenti, hogy a Kozmikus Szövedék válaszol az emberi tudatosságra! Amikor partnerem azt mondta, hogy a tudatosság megváltoztatja a fizikát (ahogy ez a közvetítés előtti szemináriumon történt) ezzel még kevesebbet állított, mint ami a valóság. Ezen a bolygón most minden lehetséges, ha emberi szándék irányul rá. Lehetséges számotokra a szövedék teljes körű irányítása. Ismét elmondom nektek, hogy a szövedék az Univerzum másik végén is ismer benneteket, tudja a neveteket! Mondtuk már, hogy tudatosságotok megemelkedése új vibrációs szintre emelte ezt a bolygót. Ez a tudatosság “felhúzta” a szövedéket olyan szintre, hogy megkezdődjön a Földön egy időeltolódás… egy olyan valami, amivel csak most kezdtek ismerkedni, bár mások számára (a bolygón kívül) ez világos. Ezt úgy értelmezhetitek, hogy bár nem fogtok semmi szokatlant érezni vagy látni, a kozmosz bizonyos tulajdonságai végül eltűnnek, megszűnnek a számotokra. Ez fogja jelezni, hogy elmozdultok (vagy átvibráltok) egy másik időkeretbe. Ennek fizikáját már átadtuk nektek korábban. Most átadunk nektek egy új, az egész mögött munkáló okot, melynek alapján a Kozmikus Szövedék működik. Tudatosságotok emiatt megváltoztatta valóságotok fizikáját.
 
 
Ó, kedveseim, hallgassatok figyelmesen: Sokan közületek már tudnak arról, hogy bizonyos személyek közötti kommunikáció gyorsasága minden, ember által ismert sebességet túlhalad. Az egypetéjű ikrek – ikerlángok – lélektársak, egyikük a Föld egyik oldalán, másik a másik oldalán, gyakran közvetlenül kommunikálnak – ahogyan ezt sokszor hírül adják és tanúsítják. Talán az egyik iker izgatott, és a másik közvetlenül érzékeli az ő érzéseit. Felhívják egymást, és tudakolják: “Mi történt egy vagy két pillanattal ezelőtt?” És felismerik, hogy mindketten ugyanazt a dolgot érezték éppen ugyanabban az időben. Hogyan magyarázza ezt az időről szóló fizikai elmélet? Mit tesz az elmélet, ha azt mondják, hogy a tudatosság energiája átalakítja a teret és az időt? Megmondom nektek, mi történt: ez a Kozmikus Szövedék működése. Közvetlenül kapcsolódhatsz bármihez a szövedék felhasználásával. Ez a Te spirituális erőforrásod… de a fizika szintén ezt használja.
 
 
Ha képesek lennénk most egy embert valami módon átvinni az ismert világegyetem másik végébe – hihetetlenül messzire, elképzelhetetlen távolságra tőletek, akkor bebizonyosodna, amit mondunk: a szövedék lehetővé tenné a közvetlen kommunikációt vele… függetlenül a távolságtól! Már régen vége lesz ennek a tanításnak, amikor néhányan közületek majd összerakják ezen információk részeit és darabjait, és felfogják, miért működnek ezek a dolgok a fizikai szinten úgy, ahogy működnek. A szövedék energia közös nevezője azért van fény nélkül, mert a NULL IDŐben van. A nullponti energiaszinten és a NULL időben.
   

Beszéltünk már a MOSTról – mint egy dimenziók közötti pontról, ahol a Szellem van, és – ahol a múlt dolgai és a lehetséges jövők egy helyen vannak. Ez a MOST. A Kozmikus Szövedék nem a MOSTban van, hanem a NULL IDŐben. A NULL IDŐ, kedveseim, az az idő, ami a nullával egyenlő, míg a MOST IDŐ egy körben mozgás. A Kozmikus Szövedék állandóan kiegyensúlyozott állapotban van, olyan energetikai egyensúlyban, melyben potenciálisan kész, hogy utasításra energiát szabadítson fel, és – kedveseim – ez az utasítás elérhető az emberi tudatosság számára. A szövedék minden időt nullának “lát”… sohasem mozdul, bár számos időkeret létezik energiájában. Ez az, amiért nem számít, milyen időkerete van a Te valóságodnak, közvetlen kommunikáció működik az összes entitás között, akik ismerik a Szövedéket.

  
Bonyolult lehet számodra, hogy megértsd ezt a koncepciót, amíg nem hiszed el, hogy számos időkeret létezik, ahogy eszközeitekkel vizsgálva a “lehetetlen fizikájú” kozmoszban megfigyelhető (ezt már egy korábbi közvetítés előtt megállapítottuk). Az idő olyan, mint a levegő, amit belélegzel. Láttál már hihetetlen viharokat, amikor a szél minden irányból fúj, különböző sebességgel, te mégis egyenletesen és normálisan lélegzel, legyen bár a legnagyobb vihar körülötted. Ha beszívtad a levegőt, a tüdődben nyugalomban van, legyen bár körülötted teljes a zűrzavar. Ilyen a Kozmikus Szövedék is.
 
 
A Kozmikus Szövedék az, kedveseim, ami lehetővé teszi a társ-teremtést, a szinkronicitás működését, és azt, amit szeretetnek nevezünk. A Kozmikus Szövedék tartalmazza azokat a mechanizmusokat, melyek lehetővé teszik a csodákat ezen a bolygón. Megfelel a fizikának, és megfelel a tudatosságnak. Kezdjük tehát látni, hogy a dolgok, amik számotokra lettek előkészítve az Univerzumban, egyesülnek.
 
A Kozmikus Szövedék nem Isten. Bár, mint korábban mondtuk Isten (a Szellem) felhasználja a természetben előforduló fizikai jelenségeket csodák létrehozásához. Sokan közületek el szeretnék választani a fizikát Istentől. Azt mondjátok: “Ne csinálj Istenből tudományt! Ne tedd félre a mágiát!” Mi erre azt mondjuk: “Lejárt annak az ideje, hogy ilyen módon gondolkodhatsz. Amikor majd végül felismered a Szellem működésének fizikai mechanizmusát, ez nem fogja csökkenteni nagyságát, hiszen már nyolc éve elmondtuk, hogy az isteni elegancia éppen tested sejtjeiben van!” Isten abszolút kihasználja a körülötted lévő energiák fizikaiságát… ahogy téged is meghívott, hogy ezt tedd. A Szellem fizikájának megértése nem teszi semmivé a szeretetet. Helyette egy csodálatos szimmetriát és logikát ad minden dolognak, és ezek a dolgok egyre tisztábbá válnak számotokra, ahogy emelkedik vibrációtok, és egyre jobban tudjátok majd használni a szövedék energiáját. Éppen amiatt, hogy a szövedék nem az Isten, csak egyike a Szellem ma létező legerősebb eszközeinek, mely sokat tartalmaz az általatok megmagyarázhatatlan mágiából… ez Isten útja. Sokkol, hogy Isten éppen fizikai eszközöket használ, hogy lehetővé tegye a dolgok működését? Azért hozna létre eszközöket, hogy utána figyelmen kívül hagyja őket? Nem. Ez a magyarázata annak, hogyan működik a Szellem a kozmoszban.
 
Így hát elmondjuk, hogyan működik. De ez nem minden: a Kozmikus Szövedék válaszol most valamire, ami korábban soha nem történt ezen a bolygón. Energia hozható létre, és megváltoztatható az idő – az emberi szándékon keresztül. Nincs nagyobb erő az univerzumban az EMBERI SZÁNDÉKnál és a SZERETETnél – ismételjük ezt, amióta Kryon megérkezett. Ezen az éjszakán végképp összekapcsoljuk, s azonosítjuk ezt a szeretet fizikájával!
 
Ó, kedveseim, látjátok már, hogy a nektek adományozott szándék nem valami misztikus energia, ami látszólag elszáll az éterbe, és valahogyan létrehoz valamit, amire szükségetek van, vagy amit szeretnétek? Most már láthatjátok, hogy ennek szimmetriája, mérete, célja és tudatossága van, és ez egy automatikusan működő tulajdonsága a fizikátoknak, a szeretet körülöttetek – amit emberi szándéknak nevezünk. Most kezded megérteni, hogy a New Age energetikai segítői miért tehetnek oly sokat! Ők azok, akik megcsapolják a Kozmikus Szövedéket. Nem kell tovább misztikusnak tekinteni, egy nap helyettesíthető lesz a jó öreg tudománnyal. Isten adta ezt, és univerzális – mindenhol működik.
 
Nem én leszek az egyetlen csatorna, aki közvetíti ezt az információt, amely sok néven lesz ismert, és amely óriási energia forrása lehet – konkrét fizikai energiáé – erőforrás, használhatod utazásra és energiatermelésre… erőforrás, amelyet felhasználhatsz az élet fenntartására. Bolygótok eddig használt erőforrásai korlátozottak. Nincs tisztább energiaforrás a szövedéknél. Ez fizika, amely ismert a megvilágosodottak előtt, akik ide-oda utazgatnak a kozmoszban… gyakran felhasználva a szövedék húrjait.
 
 
E.T.-k
 
Hadd beszéljek most bizonyos E.T.-kről (vagyis földönkívüliekről) és a Kozmikus Szövedékről. Van egy csoport a Földön, a Föld közelében és a Föld környezetében, akik rendkívüli módon kíváncsiak rátok. Ők azok akik piszkálnak és döfködnek benneteket, esetleg el is rabolnak. És van egy nagyon alapos, mindent magába foglaló oka kíváncsiságuknak – és talán most, többet megérthettek viselkedésükből és sokat megtudhattok róluk. TI, kedveseim, “isteni részetekkel”, ami bennetek csücsül (dualitásotok) képesek vagytok kommunikálni a Kozmikus Szövedékkel, és a látogatók tisztán látják ezt, mivel ez az ő energiájuk forrása is! Meg akarják érteni, hogy miféle teremtmények élnek ezen a kis bolygón – és csak ezen a bolygón – akik birtokolják ezt a fajta energiát! Ez azt is megmagyarázza, hogy miért nem jönnek egyszerűen a Földre, leszállnak, megmutatva magukat, és felteszik kérdéseiket a hihetetlen emberi tulajdonságokról. Felismerték, hogy ti nem értitek, mi van a birtokotokban. Úgyszintén, bár hatalmas erőforrás birtokában vagytok szándékotok által, közületek csak néhányan képesek egyszerűen elpárologni (ha tudod, hogyan). Ilyen hatalommal rendelkeztek. Azonban, ha éppen olyan pillanatban érnek benneteket, amikor FÉLTEK – elcsípnek egyszer-egyszer valakit, hogy megvizsgálhassák erőtöket – és kíváncsiságuk messze túlhalad azon, hogy Te kapcsolatba tudsz-e lépni velük. A FÉLELEM leválaszt az örömről és a kreativitásról. A kreativitáson és örömön keresztül kapcsolódsz a szándékhoz, és ezek leválasztásával lehetővé teszed, hogy elraboljanak. Korábban mondtuk már nektek, soha nem kell félnetek ezektől a teremtményektől. Ha megjelennek előtted, ha megpillantod őket, csak azt mondd: “Nem adtam rá engedélyt, hogy itt legyél”. És higgyétek el, kedveseim, mintegy varázsütésre, el fognak tűnni, mivel tiétek a SZÁNDÉK ereje, amely a Kozmikus Szövedéknek nevezett univerzális erőforráshoz kapcsolódik – és ők tudják ezt… A vicc, hogy Ti nem.
  
Az öröm háza
 
Fel fogunk most építeni egy házat – Ti és én. Eddig beszéltünk az emberi erőforrásokról, és korábbi közvetítésekben az ember belső békéjéről. Beszélgettünk a szeretetről és a becsületről. Sok ilyen dologról beszélgettünk mostanáig. Így szívbéli kapcsolatunk erős veletek! Beszélgethetünk a tudományról, de mindig vissza fogunk térni az emberi szívre. A kapcsolat a Kozmikus Szövedékkel az öröm kapcsolata. Tudtátok ezt? Ez az, amiről most beszélni fogunk. Habár úgy hangozhat, mint ehhez nem kapcsolódó információ, lényegében most a Kozmikus Szövedékkel kapcsolatos anyag összegzése következik.
 
   
Az alapozás
 
Az öröm házának építését az alapok lefektetésével fogjuk kezdeni. Ahogy minden építő teszi, először az öröm házának alapjait kell létrehoznunk. Tudatjuk most veletek, hogy ez az alapzat az ön-értékelés. Lehetséges, hogy sohasem érezted egy kicsit sem értékesnek magad, de tudnod kell valamit. Ezt a bolygót a szabad választás szektorának tervezték és építették, és Ti – rajta élő entitások – mindannyian Isten részei vagytok. Ez az egyetlen hely az univerzumban, ahol a lecke a szabad választással kapcsolatos. Ez a teszt, emlékeztek-e rá, kik vagytok valójában. Van sok más bolygó, ahol az entitások képesek kommunikálni a Kozmikus Szövedékkel, de a Föld különleges, mert ti képesek vagytok személyenként külön-külön használni, és már kezditek érteni miért. Igen nagyon becsülünk benneteket!
 
Az öröm házának, melyet együtt építünk, saját értéked tudata az alapzata. Tudnod kell, hogy egyszerűen el sem kezdheted megtapasztalni az örömöt, amíg meg nem érted saját értékességed fontosságát. Kiérdemeltétek, hogy itt legyetek! Azon entitások közül valók vagytok, akik kapcsolatba léphetnek ezzel a kozmikus erővel – és, mint mondtuk különlegesek vagytok . Most már értitek, mit jelent a “szeretet-kapcsolat”? Nem számít a távolság az univerzumon belül, mindenki, aki kapcsolódik a szövedékhez, ismer téged. Ők tudják, hogy egy nagyobb terv része vagy, és hogy minden fénypont (vagyis csillag), amit az égen látsz, annak az energiának a bázisaként működik, mely számodra is elérhetővé válik ön-értékelésed és emberi szándékod által. Erre gondolj, amikor a következő alkalommal felnézel, és képes leszel meglátni mindannyiukat. Sok-sok entitás van ott, és mindannyian név szerint ismernek! Létezik egy tudatosság, amely végső fokon áthat mindent, amit esetleg tudni akarsz és felismersz. Ez jelentősen növelheti önértékelésed! A benned ülő angyal, aki a Te arcodat viseli, ő is oda tartozik. Csodálatos Ő, és van célja – és sejtszinten mindannyian tudjátok, miért vagytok itt. Nőjetek fel és értsétek meg, hogy az öröm az önértékelésből fakad.
 
 
Falak
 
Beszéljünk most az öröm általunk építendő házának falairól. Metaforikusan a falak azok, amelyek minden mást támasztanak. Ezek tartják a tetőt, amely menedéket nyújt. Végső fokon ezek fognak védelemként szolgálni az elemekkel szemben – az öröm házának falai. És kedveseim, ezek a jelképes falak kifejezésmódotokból épülnek fel. Látni fogod, ahogy napról napra fejlődik kifejezésmódod, építeni fogod örömöd házát. Ismét el fogjuk mondani ezeket a dolgokat, melyek már más csoportokon is elhangzottak: ahogy egyik helyről a másikra mész, figyeld meg önmagad, hogyan fejezed ki magad. Kérdezd meg önmagad: Van-e koncepciója a beszédednek? Tökéletesen, hatalmas és megszentelt szavakkal fejezed-e ki emberi szándékaidat?” Ha nem így van, van-e rossz megfogalmazási szokásod? Így fejezed-e ki magad időnként: “Óh, tudtam, hogyan kellett volna történnie.” Hogy válaszolsz a kihívásra? Mondasz-e másokról nem helyénvaló dolgokat? Ez az a ház, amit fel szeretnél építeni? Megfogalmazott szavaid magasabbra visznek-e? Pozitív dolgokat mondasz-e, melyek erőt és gyógyítást hordoznak? Esetleg semmit sem építenek szavaid? Ezek a Ti falaitok, kedveseim. Ezek nélkül a tiszta és óvatosan felhúzott falak nélkül a ház sohasem fog megállni alapjain. Gyakorold a pozitív, felemelő igazságok kimondását. Teremtsd meg hangoddal falaidat. Hozd létre szavaiddal valóságodat.
 
 
Habarcs
 
   A habarcs következik – beszéljünk most erről. Jelképesen a habarcs valami ragasztószerű anyag, ami összetart mindent, és szilárddá tesz. Mindenhol megtalálható a házadban. Kifejezéseidet ez fogja hozzáragasztani az alapokhoz és a falakhoz. Ez lesz a mennyezeten is. Ez veszi körül majd az ablakokat és az ajtót. A habarcs mindenütt ott van, és soha nem tudhatod, melyik tulajdonsághoz rendeljük hozzá. A habarcs az öröm házában a nevetés. A humor! Ó, sajnos nagyon sok vallásos ember jár-kel a bolygón, aki fél elmosolyodni. Azt mondják: “Isten komoly”, vagy “a Szellem nem szeretné, hogy nevessünk ebben a megszentelt időben”. Én azonban azt mondom nektek, kedveseim, hogy minden nevetés, amit az emberektől hallunk, megszentelt és kegyes. Ahogy partnerem már korábban állította (a mai szemináriumon) “ez az egyetlen tulajdonság, amely sértetlenül keresztülmegy a fátylon a Szellemtől az emberekig”. Humor! Nevetés! Tudod, mit érzel, amikor nevetsz? Amikor a Szellem szeretete jegyében nevetsz, az ÖRÖMöt tapasztalod! Nincs megszenteltebb érzés, ennek tudása bizonyosságot kell, hogy adjon neked. Kezdd a következő meditációdat nevetéssel, annak tudatában, hogy mindannyian osztozunk veled a vidámságban… valahogyan csatlakozunk majd hozzád. Próbáld ki időnként. Figyeld meg a humor körüli energiát. A harsány nevetés szent dolog. Valóban! Ez a habarcs az öröm házában.
  
  
Ablakok
 
Beszéljünk most ennek a speciális háznak az ablakairól. Átvitt értelemben, kedveseim, az ablakok azok, amiken keresztül kifelé néztek, ki a világba. A másik oldalról a világ ezeken keresztül néz be belétek is… az ablakok nagyon fontosak. Milyen tulajdonságokat rendelhetünk az öröm házának ablakaihoz? Hadd mondjam el nektek. Ez a tulajdonság a kapcsolat a Kozmikus Szövedékhez, melyet mi Isten Palástjának szoktunk nevezni – vagy a ti nyelveteken bölcsességnek. A Szellem bölcsessége a kapcsolódás a szövedékhez, amely magában foglalja a szeretetet. Ezt tapasztalod, amikor eléred és megfogod Isten kezét, “partnerré válsz Istennel” ezekben az új energiákban, ahogy befogadod a Szellem Palástjának bölcsességét. Ez teszi lehetővé számodra, hogy bölcs módon tekints a világra. Ez teszi lehetővé számodra, hogy lassan reagálj, ha megvádolnak, és amelyik lehetővé teszi az emberi tekintet türelmét és békéjét – amelyik gyengéd és csendes. Ez a bölcsesség. Ez a Szellem Palástja, és a kapcsolat a Kozmikus Szövedékkel az, ami ellenőrzés alatt tart, amikor könnyen megalázhatnád a másikat, vagy miatta fontosnak tartanád magadat. Amikor a világ benéz az ablakodon, Isten bölcsességét fogja látni. Halljátok, amit mondok? Bölcsesség! És ez a bölcsesség az, ami mindannyiatoknak lehetővé teszi, akik itt vagytok (és akik olvassátok ezt), hogy létrehozzátok életetekben a békét, hogy ne látsszatok másnak, csak békésnek. Igen, ez az, ahol jelen van az ÖRÖM! Ez az általatok épített ház csodája. Most vehettek egy mély levegőt, és hadd áradjon be az öröm. Tudd, hogy Isten felkent része vagy ezen a megszentelt helyen, és végtelen energiával kapcsolódsz a Kozmikus Szövedékhez.
 
 
Ajtó
 
   Elérkeztünk az utolsó darabhoz – az ajtóhoz. Átvitt értelemben az a kérdés, hogyan jutsz be az öröm házába, miután már felépítetted? Felhasználod ön-értékelésed, humorodat, helyesen használod kifejezőképességed és bölcsességed – de valahogy be kell jutnod a most felépült házba, hogy megtapasztald, mi van benn. A legnagyobb erő ezen a bolygón és az egész univerzumban az emberi szándék, amely megnyitja örömöd házának kapuját. És mi lesz az első szándékod, amikor majd átléped a küszöböt, és ott állsz, ahol nevethetsz, és békében és örömben együtt lehetsz azzal, aki valójában vagy? Ez a szándékod az, hogy lépjen be a szeretet életedbe! A Kozmikus Szövedéket hívjátok! Így az erőt hívjátok, amely nagyobb minden erőnél!
 
   Készen van a házatok. “Hogyan?” Mondhatjátok: “Nincs tető?” Nincs. Az öröm korlátlan, és sosem lehet teteje. A tető hiánya az öröm házán, metaforája nyitott kapcsolatodnak Isten felé… az öröm energiájának túláradása… ilyen isten szeretete.
 
   Mindannyian a fényt hordozzátok, kedveseim, ahogy tisztán látja ezt minden entitás az egész Univerzumban. Olyan távoli entitások is ismerhetik fényeteket, amekkora távolságot el sem tudnátok képzelni. Mindazonáltal ők is tisztában vannak azzal, mi megy itt végbe, és felkészültek azokra a változásokra, melyek a ti tevékenységetek nyomán következnek be. Szeretetet küldenek nektek, amely közvetlen válasz arra, amit tesztek. A munkátok ezen a bolygón univerzális, és már csak egy kis tennivaló van a Földdel, tudjátok ti ezt? Ami itt történik, mindnyájunkra hatással van, így a Kryonra is.
 
   Csodálkoztok, hogy eljöttünk, itt ülünk a lábaitoknál, és szeretünk benneteket? Csodálkoztok, hogy fellebbentettük a fátylat, és átadtuk nektek ezt az információt? Tudnotok kell, hogy a fizikusok már ismerik egy részét a szövedéknek. Azok, akik felfedezik, hogy a tudatosság megváltoztatja kísérleti eredményeiket, azok már tudják, hogy valami történni fog. Közeledik. Keressétek. Olyan sok minden van, amit még mondhatnánk, de egyenlőre nem akarunk mást, mint itt ülni a lábaitoknál, és szeretni benneteket.
 
És ez így van.
 
Kryon